fbpx

Metodă inedită de distracție

PISTĂ MAȘINUȚE

Potrivită pentru o multitudine de scenarii, fie că o amplasăm într-o grădiniță, centru de team building, prezentări de imobiliare sau poate fi amplasată ca o metodă inedită de a distra invitații la o nuntă.

Pistă de mașinuțe, cu radiocomandă

Pistele pentru mașinuțe reprezintă un mod deosebit de relaxare și distracție. În alte țări există și concursuri  cu clasamente organizate pe astfel de piste. Puteți găsi pe youtube o multe filmări din această categorie. Pot fi piste outdoor pentru mașinuțe de dimensiuni mai mari dar cel mai adesea piste indoor.

Aceste piste de mașinuțe sunt foarte antrenante și distractive nu doar pentru copii, ci chiar și pentru adulți. În multe țări fiecare participant își are propria mașină cu telecomandă cu care merge la concurs în schimbul unei taxe de participare.

h

Cere o cotație de preț

Ne poți contacta pentru detalii

Scenarii de utilizare

Astefel de circuite sunt atractive pentru toate vârstele. Fie că vorbim de elevi, studenți sau chiar „oameni mari” un astfel de circuit e magnetul locului în care e amplasat pentru bărbați și femei deopotrivă.

Școli sau grădinițe

Pentru că sunt o atracție irezistibilă pentru copii și o provocare pe măsură pistele pentru mașinuțe cu telecomandă sunt cea mai bună ofertă de distracție pentru mulți copii. Pot fi folosite în multe scopuri.

Spații de joacă pentru copii

Vor deveni foarte repede adevărați magenți de clienți. O pistă cu mașini radiocomandate nu se găsește oriunde, mai ales una construită la comandă. Copiii adoră să se ia la întrecere cu mașinuțele.

Săli de evenimente

Indifienret dacă sunt evenimente pentru copii sau pentru adulți, tabere sau locații de team building un astfel de circuit poate deveni aproape instant locul preferat al celor mai mulți. 

Închiriere

În acest mod o astfel de investiție se amortizeazăp repede. E tentant să închireiezi pentru un timp acasaă sau mai bine, la oa numită locație o pistă unde să mergi cu prietenii să de destresezi într-un mod plăcut.

Reclamă

La târguri imobiliare, la expoziții în mall-uri sau direct în firma dvs, o astfel de machetă va atrage atenția, va face oamenii să se oprească și să privească fie din curiozitatea lor fie din curiozitatea părinților. Mesajele insacripționate strategic pot fi transmise eficient privitorilor.

Evenimente corporate

Multe contexte în care se adună oameni profesioniști în anumite domenii pot beneficia de o astfel de pistă unde se poate socializa, concura, antreana și deci, se pot binedispune participanții

3… 2… 1… START
Interacțiune și distracție15p

 

Concursurile de mașini au fost și vor rămâne mereu o astracție pentru oameni. Din păcate nu putem merge așa des sau ușor la raliuri adevărate, din fericire cu o pistă de mașinuțe aducem magia concursului acasă, la școală, în birouri, locații de teambuilding și chiar la nuntă.

Cu siguranță o astfel de pistă va fi punctul central de atracție al evenimentului sau locației dumneavoastră. 

Scenariile unde pot fi amplasate țin doar de imaginație. Poate fi folosită ca premii pentru copii dacă e vorba de școală, ca metode de destrasare dacă e amplasată în birou, ca metodă de consolidare a relației dacă vorbim de team building șiu de ce nu ca metodă de dat pe spate invitații la nuntă.

Cu siguranță mai găsiți și dumneavoastră motive, ne-ar bucura să ne spuneți de ele.

      Posibilități multiple

Fie că aveți dumneavoastră ideea creativă, fie că vă inspirați de la ceva anume sau că apelați la noi să concepem planul general știm sigur că la final vom avea un circuit grozav care va constitui punctul de atracție din acel spațiu.

Putem crea circute cu bani puțini folosind preponderent materiale reciclate ca hârtie, plastic, ipsos sau unele ne nivel înalt folosind produse și echipamente cumpărate de la producători renumiți. Totul ține de buget, pretenții și mai ales de originalitate.

 

Cere DETALII acum

Comanda pista de mașinuțe
Pistă de mașinuțe

Galerie de imagini

Pentru o imagine cât mai clară vă propunem să vizualizați imagini. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte.

Prezentare video

Întrebări frecvente

Cat costă o pista de mașinuțe ?

O pistă de mașinuțe poate fi de la câteva mii de lei la zeci de mii de lei. Dacă aruncați o privire la alte țări veți vedea că sunt piste de mașinuțe la zeci de mii de euro. Cum vă spuneam însă acolo s-a format ”o cultură” a concursurilor cu mașinuțe. Și în România există loc de așa ceva. Trebuie însă să puneți pasiune și să porniți la drum.

Cat timp poate dura construirea unei piste?

În funcție de complexitate și de marime construcția unei piste de mașinuțe poate dura de la 2-3 săptămâni la câteva luni.

Cum si ce poate fi customizat la o pista de masini?

Orice pistă de mașinuțe este unicat. Poate fi personalizată ca un cartier din oraș sau ca o zonă de munte. Nu există limite. Poate fi cu 2 benzi pentru concurs sau cu mai multe. Pentru mașini mai mari sau pentru mașini mai mici. Totul depinde de scopul și spațiul dvs.

Cum se transporta?

În funcție de mărimea acesteia se poate transporta cu grijă cu mașina dacă dimensiunile aceseteia permit. De obicei noi le ambalăm în cartoane și transportul acesteia până la locul amplasării se poate face în siguranță. Materialele folosite sunt rezistente și aceasta permite transportarea în siguranță.

Ce fel de mașinuțe se folosesc si de unde se cumpără?

Noi recomandăm mașinuțe cu telecomandă la scara de 1: 64. Astfel de mașinuțe se găsesc la magazinele de jucării pentru copii  sau se pot comanda de pe online chiar și în china la prețuri foarte bune și calitate ok. Dacă alegeți să personalizați o pistă cu mașinuțe mai mari atunci va trebui să tineți cont de scara la care este lucrată macheta și să achiziționați astfel de mașinuțe cu telecomandă de la magazinele de jucarii.

Cum se întreține pista de mașini?

Practic nu există o întreținere specială a acetora. Dar sigur că trebuie ferite de praf și din când în când trebuie curațate de parf.  Dacă nu sunt folosite o vreme se recomandă acoperirea lor cu ceva pentru a fi ferită de praf și de deteriorare în timp.

Este rezistentă la apă?

Materialele folosite sunt rezistente la apă dar asta nu înseamnă că trebuie spălată cu apă și săpun sau că putem arunca orice pe ea. Ca orice obiect trebuie avut grijă iar folosirea necorespunzătoare aduce deteriorarea acesteia.

Cat este durata de viață a unei macheta pista de mașini?

Durata de viață a unei piste de mașini este și în funcție de cum este constuită și de regulile impuse pentru participarea la jocuri. Pista este foarte rezistentă și piesele sunt foarte bine asamblate și lipite. Însă orice obiect are condiții de folosire și de păstrare. Deaceeea se recomandă să nu fie trântite sau lovite, să nu se arunce peste ea cu obiecte grele sau să nu fie expusă la intemperiile vremii ( vânt soare, ploaie, zăpadă). Putem să va spunem că avem machete de case și machete de ansambluri rezidențiale realizate de noi care au fost purtate ani de zile pe la târguri imobiliare, expuse în mall-uri și au fost obiectul vânzării locuințelor până la finalizarea anzamblului rezidențial. Dar sigur putem să va spunem că o pistă de mașinuțe își scoate banii. Fie că este realizată pentru spații de joacă pentru copii sau pentru orice altă întrebuințare o pistă de mașinuțe este o devîratî atracție pentru toată lumea. Prin expunerea ei într-un lor public poți să polarizezi acolo o mulțime mare de oameni mari și mici. Apoi poți să le atragi atenția asupra a ceea ce vrei să transmiți.

Ce spun cei care au testat

Asta chiar este o metodă inedită și foarte captivantă de a surprinde oamenii dar și de a face anumite exerciții din sfera descoperirii de sine. Mai greu rămâne de a încheia „joaca”.

Marius Andrieș - Organizator de evenimente

Ținem legătura

Adresa

str Valea Adâncă nr 9
551060 Mediaș – SB

Email

romachete@gmail.com

Telefon

0742 470 356

Dacă tocmai ți-am dat o ideie grozavă…